top of page

Artikelen en interviews

"Tess heeft een uitgebreid netwerk en dankzij haar jarenlange ervaring weet ze hoe je een tijdschrift maakt.

Ze is flexibel, waardoor je ook met laatste-moment-opdrachten bij haar terecht kunt."

Lotte Keizer - Zo Zit Dat

Ik ben verschrikkelijk nieuwsgierig en vind het daarom ontzettend leuk om in onderwerpen te duiken die ik nog niet eerder heb verkend. Lucky me: voor Zo Zit Dat mag ik elke maand een artikel schrijven over een nieuw onderwerp. Zo bracht ik een bezoekje aan de politiemeldkamer in Amsterdam, leerde ik een heleboel over Formule 1 van Formule 1-monteur Marc Priestley en onthulden producers Maarten en Joachim van Future Presidents me hun geheime recept voor een hit.

Ook schreef ik jarenlang andere artikelen voor kinderen in tijdschriften als Disney XD Magazine, Fashionchick Girls en tijdschrift Tina. Voor de laatste titel kom ik nog steeds vaak (en graag!) in actie. Kan jouw tijdschrift, blog of website nog een spannend, vrolijk of grappig artikel voor kinderen gebruiken? Je weet me te vinden!

 

DSC_0852.JPG
Zo Zit Dat

Interview politiemeldkamer

Tijdens een bezoekje aan de meldkamer werd ik meegezogen in de spannende avonturen van politieagent Mark. In Zo Zit Dat 6 - 2019 verscheen dit artikel.

20200118_122810.jpg
Zo Zit Dat

Interview breinwetenschapper

Voor tijdschrift Zo Zit Dat dook ik in het kinderbrein dat vol verrassingen zit. Weten welke? Je leest het in Zo Zit Dat 01-2020

Fashionchick Girls zomerboek 2016.JPG

Interview model Deborah

In het zomerboek van Fashionchick Girls schreef ik het sprookjesachtige verhaal op van  Deborah, die meedeed in een commercial voor Louis Vuitton.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page