top of page

za 11 mei

|

Amsterdam

Let's talk about... shht!

Workshop voor moeders en dochters waarin ze leren praten over sh*t. Zodat de puberteit straks voor beide partijen een eitje wordt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Let's talk about... shht!
Let's talk about... shht!

Tijd en locatie

11 mei 2019, 13:00 – 17:00

Amsterdam, Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Al voordat je dochter de puberteit bereikt krijg je grijze haren bij het idee dat je haar ooit seksuele voorlichting moet geven. Wat ga je vertellen? Hoe zal ze reageren? Wat als ze het helemaal niet wil horen? Paniek!

Aan de keukentafel dingen bespreken kan behoorlijk awkward zijn. Zowel voor jou als voor je dochter. Maar om daarom níét het gesprek aan te gaan, dat is helemaal onhandig. Goed nieuws: wij zijn er om jou en je dochter door dit moeilijke moment heen te helpen. Want natuurlijk ben je niet alleen. Alle moeders hebben dezelfde zorgen, dezelfde wensen voor hun dochters en die dochters… die willen het inderdaad misschien niet van hun moeders horen. Of toch? Wel als ze niet de enige zijn die de ‘preek’ aan hoeven te horen. En al helemaal niet als die preek eigenlijk gewoon een interactief gesprek blijkt te zijn op een Insta-prachtige locatie. Bovendien zitten jullie midden in Amsterdam dus kunnen jullie na afloop lekker nog even de stad in om alles na te bespreken, of juist lekker alles achter je te laten tijdens een fijne shopsessie. Gun jezelf én je dochter deze bijzondere middag van quality time die jullie (nog) dichter bij elkaar brengt.

De workshop Let’s talk about… shht! is een ervaring om nooit te vergeten. Jouw dochter (en jij ook!) leert er namelijk niet alleen veel over haar én jouw lijf, seksualiteit en andere vrouwenzaken, maar jullie leren vooral ook om eerlijk en open met elkaar te communiceren. Wel zo fijn als de puberteit straks écht begint.

Deel dit evenement

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page